طرز درست کردن حلیم اراکی

طرز درست کردن حلیم اراکی

مواد لازم حلیم اراکی برای 4 نفر :

 

بلغور گندم 1 پیمانه
آب قلم یا آب معمولی 3 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کنجد 1 قاشق سوپخوری
دارچین برای تزیین به میزان لازم
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده 1 پیمانه

 

طرز تهیه حلیم اراکی :

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.

 

در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.

حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.

 

حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

 

نکته برای تهیه حلیم اراکی :

اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

 

 

The post طرز درست کردن حلیم اراکی appeared first on جذاب.


لینک منبع و پست :طرز درست کردن حلیم اراکی
http://www.jazzaab.net/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%af%d8%b1%d8%b3%d8%aa-%d8%ad%d9%84%db%8c%d9%85-%d8%a7%d8%b1%d8%a7%da%a9%db%8c.html

طرز درست کردن حلیم اراکی

حلیم ,  ,اراکی ,آب ,طرز ,درست ,حلیم اراکی ,طرز درست ,کردن حلیم ,درست کردن ,اضافه کنید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

صراط مستقیم دنیای شیمی دانلود سرا کودک دوست داشتنی من پایان نامه های ارشد حقوق نقره جات و سنگ های قیمتی وبگاه خبری بانک اطلاعات مشاغل ایران پایان نامه ها راهبر آموزشی زلالستان